Apám péniszét

Apám péniszét, Erickson - Gonosz élvezet - Élni-tudni

Hat éves koromban szexuálisan molesztált az apám és hattól tizenhét éves koromig szexuális játékszernek használt, rendszeresen, hetente többször.

Erickson - Gonosz élvezet

És minden alkalommal rettenetesen féltem. Moccanni sem bírtam a félelemtől. Piszkosnak, alárendeltnek, rossznak éreztem magam, és rettenetesen szégyenkeztem. Tizenhét éves koromban úgy éreztem elég erős vagyok ahhoz, hogy elszakadjak tőle. Végigdolgoztam a gimnázium hátralevő részét, azt remélve, hogy ettől majd rendbejön az önbecsülésem. De nem jött rendbe.

Harish Salve Speaks To Arnab Goswami - Nation Wants To Know - Republic TV LIVE

Aztán úgy gondoltam egy főiskolai végzettségtől majd helyrejön. Végigdolgoztam a főiskolát. Szégyenkeztem, romlottnak, alárendeltnek éreztem magam. Rettenetes csalódás volt. Akkor azt gondoltam egy egyetemi diploma majd meghozza a várt eredményt, de ez sem segített. És a főiskolán is meg az egyetemen is udvaroltak nekem. És ez volt a bizonyíték arra, hogy nem érdemeltem önbecsülést.

Apámnak nagy a pénisze

És úgy terveztem, hogy nekivágok a apám péniszét, és állandóan udvaroltak nekem. Végül feladtam és elmentem egyszerű kurvának. De ez nem valami szép élet. És egy férfi felajánlotta, hogy beköltözhetek hozzá. Mégiscsak kell az embernek enni meg laknia valahol, úgyhogy beleegyeztem. A szex rettenetes élmény volt számomra.

A pénisz olyan kemény valami, és olyan ijesztően néz ki. Úgyhogy teljesen pánikba estem és passzívvá váltam. Pedig rettenetes, apám péniszét élmény volt. Az a férfi megunt én meg összeköltöztem egy hogyan lehet nagyítani a pénisz YouTube. Megint ugyanaz a helyzet, és most itt vagyok.

péniszméret, hogy megfeleljen

Mocskosnak érzem magam. Egy felálló pénisztől pánikba esek, teljesen elgyengülök, tehetetlenné és passzívvá válok.

Erotikus történet

Olyan boldog vagyok amikor a férfi végre elélvez. De akkor is meg kell élnem valahogy.

pszichogén erekció

Muszáj ruhát vennem, kell hogy fedél legyen a fejem alatt; és igazából másra nem is vagyok érdemes. Azt mondja fél egy harcias, felálló, kemény pénisztől — ez pedig hülyeség!

mi jön ki a péniszből

Hiszen ön tudja hogy van egy vaginája; ezt még én is tudom. Egy vagina pedig be tudja fogadni a legnagyobb, legharciasabb, legagresszívabb péniszt is, és képes tehetetlenül fityegő tárgyat varázsolni belőle.

Apám és Én 1. rész (homo szextörténet)

És a maga vaginája gonosz élvezetet lelhet abban, hogy tehetetlenül fityegő tárgyat csinál belőle. Így szólt: "Most visszamegyek Los Angeles-be, jöhetnék egy hónap múlva? Egy hónappal később megint ott volt, apám péniszét mindjárt a lényegre tért: "Igaza volt! Lefeküdtem apám péniszét férfivel, és apám péniszét élvezetet okozott ahogy tehetetlenné varázsoltam.

Nem tartott sokáig, és élveztem minden percét.

A legjobb estém apával

Aztán kipróbáltam egy másikkal. Ugyanaz történt. És megint egy másikkal. És kifejezetten élveztem! Most pedig elkezdem a doktorátusi programot, terápiára fogok járni, és várok amíg találok egy olyan férfit akivel el tudom képzelni az életemet. Ezzel aztán igazán felkeltettem az érdeklődését.

milyen gyógynövényekkel meghosszabbítja az erekciót

Aztán azt mondtam: "Gonosz élvezet. És azt is mondtam "élvezet. Ekkor szóban elcsábítottad. Szóban és képzeletben is beléhatoltál. Ha ezt a történetet egy olyan betegnek meséljük el aki sikertelenül próbálkozott felülkerekedni önutálatán külső tényezők apám péniszét által úgy mint diplomák szerzése, vagy engedte hogy mások kihasználják valamint a beteg fenyegetve érzi magát valamilyen fóbiás inger által amelyet a "kemény, ijesztő pénisz" jelképezjó esély van arra, hogy legalább tudatalatti szinten felismerje saját világa és a történet közti párhuzamot.

A apám péniszét fázis "a beteg világának eljátszása", amelyet Erickson apám péniszét ér el, hogy felkeltette a beteg figyelmét. Persze a történet mesélésekor a mesélő automatikusan felkelti a hallgató figyelmét a drámai, megdöbbentő bevezetéssel. További figyelmet felkeltő célt szolgálnak a "vagina", "harcias, felálló, kemény pénisz" és a "hülye" kifejezések. A tényleges szerepjátszás nem csak az Erickson által javasoltak apám péniszét által megy apám péniszét, hozzájárul ehhez könnyed, humoros hozzáállása amint újrafogalmazza, új keretek közé állítja, "átkeretezi" a problémát.

A páciens által bemutatott viselkedést ezzel új fényben világítja meg. A problémát — a férfiaktól való félelmet és az önutálatot — a következőképpen fogalmazza újra: "Azt mondja fél egy harcias, felálló, kemény pénisztől.

Nem tudok aludni merevedés miatt

Ekkor Erickson határozottan kijelenti, hogy ez a félelme "hülyeség" a beteg pedig hozzá van szokva ahhoz, hogy magát hülyének tartsa. A következő mondat — "Egy vagina pedig be tudja fogadni a legnagyobb, legharciasabb, legagresszívabb péniszt is Az átkeretezés végső, elegáns lépése a következő mondattal megy végbe: "És a maga vaginája gonosz élvezetet lelhet abban, hogy tehetetlenül fityegő tárgyat csinál belőle.

Amikor ő, vagy valaki más meséli ezt a történetet, a hallgatóban az a remény marad meg, hogy az ilyen típusú problémák megoldhatók.

Az "ilyen problémák" nem korlátozódnak a vérfertőzésből eredő szexuális problémákra, tartalmazhatnak fóbiákat, szorongás-keltő szituációkat, vagy asszertívitással kapcsolatos bajokat. A történet metaforái szolgáltatják azokat a fogasokat, amelyekre a fenti problémákat fel lehet akasztani. Apám péniszét "Gonosz Élvezet" gyönyörű példája az átkeretezésnek, melynek célja a passzív tehetetlenség-érzés aktív kontrollá változtatása.

Apám péniszét

Példa arra is, hogyan lehet az átkeretezést annak érdekében felhasználni, hogy valaki az alárendeltség érzését levetve "felül-lévő" pozícióba kerüljön.

Noha a páciens hangsúlyozta félelmét és tehetetlenségét, Erickson észrevette férfiak iránt érzett erős gyűlöletét is.

Ezt az érzést azután párosította az öröm, élvezet potenciális érzésével, amely a "gonosz élvezet" kifejezésben öltött testet. Kapcsolódó tartalmak:.