Ejacontrol magömlés késleltető - Bírd tovább a természet erejével! ha a pénisz tövénél vékony

Kézről péniszre

Tartalom

  kézről péniszre

  Sári Veronika Legalábbis a leggyakoribb városi legendák szerint. Az Inside of Love blog szerzője legfrissebb posztjában meglehetősen kemény fába vágta a fejszéjét.

  1. Hogyan lehet megnövelni a péniszét növekedési hormonral minoxidil erekció, miért van péniszem reggel a rossz merevedés okai.
  2. Leleplezi a férfiakat az ujjaik hosszúsága
  3. Kézről péniszre, Kérdésed van?
  4. Keresés a playeren Pénisz helyett kézről kézre A most 45 éves Malcolm MacDonald egy hosszan tartó vérmérgezés miatt elveszítette a péniszét ben.
  5. Pedro Almodovar Gyakori erekció

  Arra vállalkozott ugyanis, hogy utánajár azoknak a leggyakoribb kézről péniszre legendáknak, hiedelmeknek és népi bölcsességeknek, melyek azzal kecsegtetnek, hogy leleplezik a nőknek a férfiak féltve őrzött titkát, a férfiasságuk méretét.

  Kép forrása: Thinkstock A gyűjtés végén, ahogy azt majd önök is látják kiderül, hogy még olyan testrészek is árulkodhatnak, mint kézről péniszre orr, a hüvelyk- és mutatóujj, vagy épp az alsó ajak.

  Azaz a kis tenyér, rövid ujjak kombináció az átlagosnál rövidebb péniszre utalnak, a nagy tenyér hosszú ujjak pedig az átlagosnál nagyobbra.

  Az arányosságnak is jelentősége van, az elmélet szerint igaz az ujjak és kézről péniszre nemiszerv vastagságára is, vagyis ha az egyik vékony, akkor a másik is az lesz. Persze jó kérdés az is, hogy kinek mi az átlagos, de erről később… Cyrano, avagy mi a helyzet a nagy orral?

  kézről péniszre

  Vagyis a nagyobb orr tulajdonosát képzeletben az átlagosnál nagyobb szerszámmal ruházzák fel. Nem véletlen ezért, hogy a nagy orr a férfiak esetében jellemzően szexepilnek számít.

  kézről péniszre

  Jaj, de mi van a nagy orrú nőkkel? Hüvelyk és mutató ujjból képzett L betű vagy lövő állás A következő mérés a hüvelyk- és mutatóujjuk kifeszítésével formálódó L betű és az ujjak végei közötti átló hosszúságából következhet.

  kézről péniszre

  Kattintson az Inside of love blogra! Írják meg a véleményüket kommentben!