Merevítés függesztéskor,

Tartalom

  Termékkiíráshoz szükséges adatok a CPR. A Prelude Sixty használható minden standard modulméretű laphoz és panelhez, nagy rugalmasságot kínálva az építésekhez.

  papi pénisz

  A könnyen elhelyezhető és csatlakoztatható, toldható és szétszedhető főtartókat különösen előnyös nagy fesztávok esetén alkalmazni. A SuperLock kliprendszerrel az univerzális főtartóhoz a standard Prelude 24 Peakform is toldható, a toldások merevítés függesztéskor az esetleges átépítésekkor utólagosan szétbonthatók, illetve újraépíthetők. Az erősebb és stabilabb keresztmetszet, a 62 mm-es szelvénymagasság, illetve a fokozott csavarodási merevség a nagyobb teherbírás és a szerelés ideje alatti egyszerű kezelhetőség mellett nagyobb függesztési távolságokat is enged, azaz a főtartó kevesebb függesztési pontot igényel.

  a férfiak gyors erekcióját jelenti

  A megnövelt fesztáv különösen előnyös lehet nagyobb felületek, például folyosók mennyezetkialakításaikor. A dupla merevítés merevítés függesztéskor összeépítést is egyszerűbbé teszi, mert ezáltal a erekció szexi gyorsabban és könnyebben vágható is.

  pénisz nyugodtan

  Az erős kapcsolatot létrehozó SuperLock kliprendszer a biztos kapcsolat kialakulásakor jól hallható kattanással zár.