Ismét interneten árult potencianövelő étrend-kiegészítőket vont ki a forgalomból a Nébih - Nébih

Nébih potencianövelő

Tartalom

  nébih potencianövelő

  Újból gyógyszer-hatóanyag jelenléte miatt kellett kivonni a forgalomból potencianövelő étrend-kiegészítőt null Újból gyógyszer-hatóanyag jelenléte miatt kellett kivonni a forgalomból potencianövelő étrend-kiegészítőt Újból gyógyszer-hatóanyag jelenléte miatt kellett kivonni a forgalomból potencianövelő étrend-kiegészítőt Az étrend-kiegészítők élelmiszernek minősülnek, azokban a gyógyszer-hatóanyagok jelenléte szigorúan tilos, keringési, illetve idegrendszeri problémát okozhatnak.

  Egy étrend-kiegészítőket forgalmazó cég raktárában a Nébih mintavételt végzett, az interneten is árusított, férfiak számára kifejlesztett, potencianövelés elősegítésére szánt étrend-kiegészítőkből. A laboratóriumi vizsgálat az alábbi termék esetében gyógyszer-hatóanyag jelenlétét —mutatta ki.

  nébih potencianövelő

  A termék neve: Eroton növényi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítő férfiaknak Kiszerelés: 2 db kapszula mg Forgalmazó: Panda Vit Pharma Kft.

  A megvizsgált termékek minőség-megőrzési ideje: Magyarországon ezeket a hatóanyagokat tartalmazó készítmények kiadása orvosi rendelvényhez kötött. A Nébih — minőség-megőrzési időre tekintet nélkül — elrendelte a termék forgalomból történő kivonását, valamint a vásárlókhoz már eljutott étrend-kiegészítők azonnali visszahívását.

  Nébih potencianövelő forgalmazónál lévő készleteknél a nébih potencianövelő azonnali hatállyal megtiltotta a forgalomba hozatalt.

  nébih potencianövelő

  Az eljárás folyamatban van, a forgalmazóval szemben élelmiszer-ellenőrzési bírságot szab ki a Nébih. A megvizsgált terméktételektől különböző termékek csak akkor hozhatók újra forgalomba, ha a forgalmazó bizonyítja, hogy nébih potencianövelő nem tartalmaznak gyógyszer-hatóanyagot.

  Friss hírek A projekt összköltsége 50 millió forint, mely mintegy kutya ivartalanítását teszi lehetővé országszerte, fókuszában pedig a nőivarú egyedek állnak.

  nébih potencianövelő

  Bognár Lajos főállatorvos, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára szerdán az Állatorvostudományi Egyetem Digitális Élelmiszerlánc Oktatási, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Intézet, az Agrárminisztérium és a Digitális Jólét Program között létrejött együttműködési megállapodások ünnepélyes aláírásán.