Lányok! Milyen az optimális pénisz vastagság?

Optimális péniszvastagság

  1. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  2. Átlagos pénisz méret - PHALLOSAN forte Optimális péniszméret a férfiak számára
  3. Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter.
  4. Optimális péniszvastagság a nők számára. Ez a tökéletes péniszméret a nők szerint (18+)

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak. Egyeseket talán meglephet, hogy a vizsgálat eredményeként kiderült, a kívánatos pénisz-méret "enyhén az átlagos feletti". Mekkora az ideális? A kutatók szerint a válaszadás jelentős mértékben függött optimális péniszvastagság, milyen párkapcsolatban él az illető nő.

pénisz vastagsági normák masszázs a pénisz impotenciájához

A férfiak általában attól félnek, hogy hímvesszőjük kisebb, vagy kinevetik őket egy szexuális aktus közben, ám a tanulmány szerint ez a nők számára nem a szex legfontosabb eleme. A petyhüdt és a kisebb péniszeket illetően sok esetben csak önmérésekre lehet hagyatkozni, mekkora lehet a merev hímtag mérete.

milyenek a péniszméretek felesége megsimogatja a péniszét a férjének

Kevés klinikai vizsgálat folyt ebben a témakörben. Ez arra is utal, hogy sok népnél még mindig tabuk övezik a férfi szexualitást, még akkor is ha orvosi vizsgálat tárgya lenne. Műpéniszt vetettek be a kutatók A kutatók optimális péniszvastagság segítségével próbálták meg felkutatni, milyen lenne a nők számára ideálisnak tekinthető merev péniszméret és alak.

Farokméret mizéria

A modelleket 75 nőnek mutatták meg, azzal a kéréssel, hogy válasszák optimális péniszvastagság számukra, melyik lenne az optimális méret 1. A válogatást követően a vizsgálatban részt vevő nőkkel kérdőíveket is kitöltettek.

van-e pénze a galamboknak mit ihat a jobb erekció érdekében

A kérdések között szerepelt a péniszméret, a nők szexuális "előtörténete", jelenlegi szexuális élete, orgazmuskészsége, nedvesedési hajlama, az aktus közben érzett fájdalom stb. Ezután egy tíz perces számítógépes tesztet végeztek, felidézték a korábban optimálisnak tartott hímvessző adatait.

tiszta folyadék az erekció után a barátomnak volt egy kis pénise

Az eredmények szerint a nők leginkább a pénisz körfogatra emlékeztek, csak az érdekesség kedvéért néhány adat: hosszú távú kapcsolat esetén a hosszot illetően az ideális méret 16 cm, a körfogat 12,2 cm. Egy éjszakás kalandnál kicsivel több: 16,3 cm és 12,7 cm. Mégis a méret a lényeg?

hogyan lehet időben növelni az erekciót kínos merevedés

Akár hosszú távú, akár egyszeri partner esetében. Talán a különbség — és számunkra újdonság — abból fakad, hogy a rövid távú kapcsolatok esetén jobban kedvelik a kissé nagyobb méretet, feltehetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt.

a pénisz érzékenységének hiánya srácok erekciós fotók

Hosszú távú partnerkapcsolatban azonban a kisebb méret is megfelel, a nő számára ez komfortosabb, és itt számukra kevésbe fontos a férfiasság nagysága.