Kiderült, hogy mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömöt a nőknek | hu

Pénisz előny

Tartalom

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális merevedést utánozni húsz centiméter.

  Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

  pénisz előny a férfi merevedése hirtelen eltűnt

  Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és pénisz előny, hogy volt-e orgazmusuk.

  Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  pénisz előny perverziók péniszrel

  A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

  pénisz előny erekció után fájó pénisz

  A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

  pénisz előny merevedés és annak időtartamának növekedése

  Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan pénisz előny használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

  pénisz előny vagyis nincs erekció