A húgycső, a herék és a hímvessző sérülései

Pénisz herezacskóval

Tartalom

  CsD A Johns Hopkins Egyetem sebészei teljesen pénisz herezacskóval a férfi teljes medencéjének térségét: pénisz- herezacskó- herék nélkül és részleges hasfal-átültetést végeztek március án 14 órán át tartó műtéttel, a donor egy elhunyt személy volt.

  merevedési cseppek az óvszerben

  Az orvoscsoportban kilenc esztétikai sebész és két urológus sebész közreműködött. A kilétét felfedni nem kívánó fiatalembernek a várakozások szerint teljesen felépülnek húgyúti és szexuális funkciói — tette hozzá a professzor.

  A hereátültetést nem vállalta be a kórházi csapat, noha a donor heréi is megvoltak, írja a Time.

  erekciós folyadékok

  A világon eddig három sikeres hímvessző-transzplantációt végeztek, kettőt a Dél-Afrikai Köztársaságban, egyet ban a Massachusettsi Közkórházban. Azok a pénisz herezacskóval azonban csak a péniszt érintették, a körülötte lévő szöveteket nem, ezért a mostani átültetés jóval összetettebb feladat volt.

  A beteg a donortól csontvelőt is kapott, ami segítheti abban, hogy immunrendszere ne lökje ki az új szerveket.

  gyógyszer az erekció javítására vény nélkül

  Ez lehetővé teszi, hogy számos helyett csak egyetlen kilökődésgátló gyógyszert kelljen szednie. Amikor először felébredtem, végre sokkal normálisabban éreztem magam — idézte a beteget az egyetem közleménye.

  termékek az erekció erősítésére

  Az iraki és afganisztáni hadműveletekben megsérült amerikai veteránok körében széles körű érdeklődést váltott ki a hímvessző-átültetés, ezért a Johns Hopkins Egyetem sebészei megkezdték a tervezést és a gyakorlást az ilyen összetett műtétek elvégzésére. A védelmi tárca adatai szerint és között amerikai katonai szenvedett nemiszerv-sérülést harcokban.

  A donorok megtalálása azonban akadályokat jelent, mivel az Egyesült Pénisz herezacskóval a szívet, tüdőt adományozóktól vagy pénisz herezacskóval külön kell kérni, hogy hajlandók-e hímvessző, kar, arc vagy más testrész adományozására.

  elveszett merevedés cum nélkül