Milyen egy szép pénisz? - Ezek a fontos tényezők a nők szerint

Pénisz szép

SZÁMÍT A PÉNISZ MÉRETE?!

Szerző: Fenyõ Bori Egy svájci felmérés és az abból készült tanulmány összefoglalta mindazt, ami örök kérdés: milyen is az ideális pénisz.

Az orvosok összesen nőt kértek meg, hogy foglalják össze véleményüket.

pénisz szép

A nőket különböző korosztályból válogatták tól 45 éves korig. Egy kérdőívet kellett kitölteniük, melyben a résztvevők fontosság szerint osztályozták az egyes jellemzőket, ennek végeredménye pedig alátámasztja, hogy tényleg nem a méret a lényeg.

Első helyen végzett a fontossági sorrendben a pénisz általános külső megjelenése, tehát hogy összességében mennyire jóleső ránézni.

pénisz szép

Igaz, ez azért elég pénisz szép mindent takarhat egyénenként Második helyezett lett a szeméremszőrzet. Nem derül ki a felmérésből, hogy a megkérdezett nők inkább a természetes vagy inkább a csupasz idomokat kedvelik-e, de az biztos, hogy ez olyan tulajdonság, mely a kiszemelt nő ízléséhez könnyedén alakítható.

Pénisz szép a harmadik helyet kapta a bőr és a pénisz kerülete.

pénisz szép

Figyelem: a hossz még mindig nincsen sehol! A makk formája következik a fontossági sorrendben, így a hossz csak ezt követően, a hatodik helyre pénisz szép be.

pénisz szép

A herezacskók kinézete a szinte teljesen lényegtelen, utolsó előtti helyet nyerte meg, legkevésbé érdekes szempontnak pedig a húgycsőnyílás kinézete és elhelyezkedése bizonyult. Egy év eleji kutatás szerint egyébként az átlagos hosszúság a férfi nemiszervek esetében 13,12 cm, bár ez a jelek szerint nem különösebben lényeges, legalábbis a nőknek.

pénisz szép

Kiderült ezen felül az is, hogy egy nyugalmi állapotban lévő, átlagos pénisz kerülete 9,3 pénisz szép, míg merev állapotban az átlagos kerület 11,66 cm-re nő.