Te tudtad, hogy hol van a hím polip pénisze? - Polip pénisz

Polip pénisz. Polip pénisz - fictionlab.hu

Tartalom

  A polipok is képesek lehetnek álmodni Ahhoz, hogy ezt megállapítsák, napokig kellett videózni a poliptartályokat, amiket közben gumikalapáccsal is ütöttek.

  polip pénisz

  A Rio Grande do Norte Szövetségi Egyetem kutatói több napon át, folyamatosan videóztak négy polipot a tartályaikban, majd a felvételeket alapos elemzésnek vetették alá — írja az MTI. Az azonosított két alvástípus egyike a szakemberek által polip pénisz alvásnak nevezett állapot volt. Ez hasonlít az emlősöknél, madaraknál és néhány hüllőnél megfigyelhető gyors szemmozgásos szakaszhoz REMami sugallja, hogy az emberhez hasonlóan a polipok is álmodhatnak.

  polip pénisz

  Aktív alvás közben a polip pénisz polipok bőrének színe és textúrája dinamikusan változott, izmaik összerándultak, elernyedtek, csukott szemük körbe-körbe mozgott. A csendes alvás állapotában ezzel szemben az állatok mozdulatlanok, fakó színűek voltak, és pupilláik résnyire szűkültek.

  polip pénisz

  Egy alvásciklus nagyjából perces csendes szakaszból és körülbelül 40 másodperces aktív fázisból állt. A ciklus vagy ismétlődött, vagy a polipok felébredtek, de általában perccel később visszaaludtak. Összességében a nap egynegyedét töltötték szunyókálással.

  polip pénisz

  A szakemberek szimulációs tesztekkel vizsgálták, hogy a két megfigyelt állapotban a polipok valóban aludtak-e. Először egy tengeri rákról készített felvételt játszottak le nekik.

  Erekciójavító termékek a pénisz nincs teljes erővel, ingerlés nélküli erekció gyorsan csökken gyenge merevedés lányokkal. Számtalan helyzetben mai napig tabunak számít a nemi betegségekről beszélni.

  Mivel ez az egyik természetes zsákmányállatuk, a polipok megpróbálták elkapni a rákot, amikor ébren voltak, ám a két alvási fázisban nem csaptak le a táplálékra. A második tesztben gumikalapáccsal ütötték a szakemberek a tartályokat: amikor a polipok polip pénisz voltak, fizikailag reagáltak a behatásra, és megváltoztatták a színüket, a két vizsgált állapotban azonban nem mozdultak.

  Az emlősöknél a REM-szakasz az emlékek beépülésének ideje, ami polip pénisz egy sor olyan molekuláris mechanizmust, amely jótékony hatással van az agy egészségére és a kognitív működésre.

  A kutatók szerint a nyolckarú polipok esetében ugyanez lehet a helyzet. Az emberi álmok többsége ugyancsak a REM-szakaszban jelentkezik, és bár a kutatók ezt nem tudják biztosra mondani, de lehetséges, hogy a polipok is álmodnak ilyenkor.

  polip pénisz

  A szakemberek szerint, ha a polipok valóban álmodnak, akkor is csak rövid, videoklipszerű, vagy leginkább gif-ekre emlékeztető álmokat tapasztalhatnak, tekintettel az aktív alvási szakasz rövidségére.

  A tanulmány vezető szerzője, Sidarta Ribeiro szerint új betekintést nyújthat az ember evolúciójába annak jobb megismerése, hogy az emberek miben hasonlítanak a polipokhoz, amelyektől millió évvel ezelőtt vált el a fejlődésünk.

  Több mint péniszt találtak egy hullaházi dolgozónál Polip pénisz Az azonban mindegyikre igaz, hogy valamilyen formában spermiumokat bocsájtanak ki magukból, melyekkel a megtermékenyítik a nőstényeket. De a hasonlóság ezzel véget is ért.

  Kiemelt képünk illusztráció: Shutterstock.