Mi áll a hátterében?

Utazási rosszullét, fictionlab.hu - Megelőzhető az utazási rosszullét?

Tartalom

  Az akció július ig érvényes a Patika Plus patikákban a készlet erejéig. Tovább a termék weboldalára Daedalon®, a hányinger és az utazási betegség megelőzésére Megelőzi a szédülést, émelygést, hányingert és hányást Enyhíti, valamint megelőzi az utazási betegség tüneteit Ne hagyja, hogy megforduljon önnel a világ!

  utazási rosszullét

  A Daedalon® hatása a hányinger, hányás és émelygés ellen A Daedalon® tabletta különböző eredetű hányinger és hányás megelőzésére és kezelésére szolgál Megelőzi a szédülést, émelygést, hányingert és hányást Enyhíti, valamint megelőzi az utazási betegség tüneteit Utazási rosszullét a szédülést, émelygést, hányingert és hányást Enyhíti, valamint megelőzi az utazási betegség tüneteit Utazzon a jó utazási rosszullét Míg a legtöbb ember számára az utazás öröm és kikapcsolódás, sokaknak megkeseríti az élményt a szédülés, a hányinger és a rosszullét.

  A Daedalon® utazási rosszullét hatékony segítséget nyújt az utazási betegségek tüneteinek enyhítésében és megelőzésében.

  utazási rosszullét

  Az alábbi jármű utasai hajlamosok az utazás közbeni rosszullétre. Ha valamelyikük a rosszullét jeleit mutatja, kattintson rá a tünetek csillapításáért!

  utazási rosszullét

  Kezdés Gratulálunk! Ön sikeresen csillapította az utasok rosszullétét. Az alábbi gomb megnyomásával további hasznos tudnivalóhoz juthat utazási betegségekről, valamint a tünetek enyhítéséről és megelőzéséről.

  utazási rosszullét