Milyen is az átlagos pénisz?

Milyen péniszek

Tartalom

  milyen péniszek miért fájhat a pénisz hegye?

  Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

  milyen péniszek melyik pénisz alkalmas a nők számára

  Az milyen péniszek felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk.

  Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

  Milyen péniszek nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már milyen péniszek a nők 30 százalékának okoztak örömöt.

  milyen péniszek negyven rossz erekciót meghaladó férfi

  Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz. A válaszokból azonban kiderült az is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér.

  milyen péniszek miért nem nyílik meg a pénisz

  Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni. Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.

  milyen péniszek pénisz mellékletek 25cm