Döbbenetes intim titkokat hozott Napóleon boncolása

Napóleon péniszmérete

Tartalomjegyzék

Napóleon katonai katasztrófája Kétszáz éve zajlott a berezinai csata, a francia császár utolsó oroszországi csatája. Zseniális húzása arra volt elég, hogy ne pusztuljon el minden katonája.

Napóleon péniszmérete

Tudta, hogy Napóleon pénisze New Jerseyben van? Nem, mi?

Napóleon péniszmérete

Pedig ott van, egy urológustól örökölte meg a fia, a mostani tulajdonosa. És hát, hogy is mondjuk, aprócska.

Szenzáció: bejelentették, hogy megtalálták az „elveszett aranyvárost” Egyiptomban

Szegény Napóleon, valószínűleg azt hitte, hogy hódításaival a történelem halhatatlan alakjává fog válni. Ez sikerült is neki: még az Napóleon péniszmérete tudja a nevét, aki csak a konyakos üvegről ismeri.

Napóleon péniszmérete

Viszont arra biztos nem gondolt, hogy csaknem kétszáz évvel a halála után a hímtagján fog csámcsogni elnézést a tudományos világ, az Independent és a Channel 4 dokumentumfilm-sorozata. De hát van min, illetve pont az, hogy nem nagyon van min. Ahogy az Independent írjaa császár hímvesszője mindössze másfél hüvelyk hosszú volt.

  • Döbbenetes intim titkokat hozott Napóleon boncolása Jeki Gabriella
  • Döbbenetes intim titkokat hozott Napóleon boncolása

Egy hüvelyk 2,54 centiméter, az másféllel szorozva annyi mint De ki akarta megmérni? A péniszt Lattimer apja, egy nyugdíjas urológus vásárolta egy párizsi aukción, dollárt fizetve a testrészért. Mai árfolyamon ez ezer forint; ebből két tonna akciós felvágottat lehetne vásárolni.

  • A magazin szerzője hat híres ember hiányzó testrészének nyomát követte.
  • Aprócska szerszáma volt Napóleonnak | hu

A császárhúst, úgy tűnik, ennél drágábban adják. A Lattimer-család csak Napóleon izéjeként emlegeti a becses műtárgyat.

Pest rémisztő züllése Elismerjük, egy hadvezér, államférfi tetteit korántsem pénisze méretén keresztül és nem is az ágyban nyújtott teljesítménye alapján kell megítélni.

De hogy került Lattimerhez a pénisz? A Napóleon boncolását végző orvos, Francesco Antommarchi vágta le, 17 szemtanú előtt. Ezután Anges Paul Vignali atyához került, aki föladta a császárnak az utolsó kenetet.

Pest rémisztő züllése Elismerjük, egy hadvezér, államférfi tetteit korántsem pénisze méretén keresztül és nem is az ágyban nyújtott teljesítménye alapján kell megítélni. Index - Tudomány - Végre megtudjuk, mekkora volt Napóleon pénisze Amikor az erekció vérzik a péniszből A pénisz görbülete lefelé erekcióval De valljuk be mégiscsak érdekes miként volt felfegyverezve és mire volt képes a nőkkel szemben az az ember, aki végigmasírozott Európán és megváltoztatta a történelmet. Látens homoszexualitás? Tényleg kicsi volt Napóleon pénisze » Múlt-kor történelmi magazin » Hírek A sikeres és gazdag férfi könnyebben meghódítja a női szíveket, sőt sokszor levakarni sem tudja magáról Napóleon péniszmérete szebbik nemet.

A péniszt ezután a Napóleon péniszmérete tagjai örökölték. Egy könyvritkaságokban utazó amerikai kereskedő, A. Rosenbach ben megvásárolta a hímvesszőt.

Napóleon péniszmérete

Lattimer apja egy párizsi árverésen megvásárolta a péniszt, úgyhogy most New Jerseyben van. Ifjabb Lattimer történelmi ereklyeként tekint Napóleon izéjére, és egyelőre csak 10 embernek hagyta, hogy megtekintsék.

Film vagy fénykép soha nem készült róla. Már egy csomó péniszt láttam, a csivaváétól az óriás ámbráscetéig. Ez nagyon ki van száradva.

Fura, hogy az elszáradt pénisz végül messzebbre jutott a világban, mint maga Napóleon.