Köldök piercing - pénisz és cirkónia kő

Pénisz karkötő

pénisz karkötő merevedést utánozni

Kiegészítően Kedves Barátom,kérjük, olvassa el az információkat, mielőtt a megrendelés Arról, doboz Nélkül azt jelenti, hogy a termékeket választotta, hogy Az eredeti csomagolás,tudja menteni a szállítás díja a vásárlók pénisz karkötő. Mi vagyunk a felelősek az összes elem árulunk, nem engedi, hogy a vevő szenved veszteséget.

Rendelés kevesebb, mint 7 dollár, küldjük a megrendelést China Post Rendes Kis Csomag Plusz annak érdekében, hogy mentse pénisz karkötő költség, Csak tudja nyomon követni a nyomkövető információk levelű Kínából.

pénisz karkötő vágott pénisz mit kell tennie

Szállítási idő kb nap, ha nem tudja fogadni a csomagot a 40 nap Brazília 60 napakkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,majd kiterjesztette a pénisz karkötő időpontjáról. Ha még mindig nem kapja meg a csomagot 90 nap után a szállítás,megígérjük, hogy teljes visszatérítjük önnek.

Ásvány pénisz figura

Rendelés több, mint 7 dollár, küldjük a megrendelést China post levegő mail, majd a provice nyomon követési számot ingyen. Ha a megrendelés véletlenül szeretnénk nyomon követni a csomagot a neten, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy az árufuvarozási.

pénisz karkötő reggel erekcióra van szükség

Ha a rendelés nagy, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy számítsa ki az árát, lehet, hogy az ajánlat EMS vagy a DHL ingyenes.