Hímvessző – Wikipédia

Pénisz másképp

Az emberek között igen elterjedt az a vélekedés, hogy a a kézfej mérete árulkodó a péniszmérettel kapcsolatban. Pontosabban, a kis kéz kis péniszt, míg a nagyobb kéz nagyobb péniszt jelent — tartja a közvélekedés.

pénisz másképp

De vajon valóban így van-e? Van-e összefüggés a kéz és a pénisz mérete között?

pénisz másképp

Gyakran hallani olyat — dédanyáinktól és nagyanyáinktól különösen — hogy az urak kéz vagy egyéb testrészének pl. Minél pénisz másképp a mindenki számára látható testrész, annál nagyobb az általában csak kevesek számára megcsodálható másik.

De mit mond a tudomány erről?

pénisz másképp

Meglepő módon több kutatást is végeztek a téma kapcsán. A kutatók vizsgálták már a lábméret, a kézfej, illetve a száj vastagságának péniszmérettel való összefüggését. Egyetlen esetben mutattak ki összefüggést az említett testrészeknél, méghozzá a mutatóujj és a gyűrűsujj mérete közötti különbség esetében: minél nagyobb a két ujj közötti különbség, annál nagyobb a férfi péniszének mérete — legalábbis a tanulmány pénisz másképp.

pénisz másképp

Azonban a témával foglalkozó kutatók többsége úgy véli, hogy a látható testrészeink mérete semmiféle összefüggésben nincs a péniszünk nagyságával. Fontos adalék a témához, hogy egyáltalán mi számít nagynak és mi kicsinek.

(18+) MAGASABB VAGY, MINT EGY BÁLNAPÉNISZ? (Izlandi Falloszmúzeum látogatás)

Nos, a kutatások szerint pénisz másképp átlag péniszméret valamivel nagyobb, mint 13 cm, bár ez kontinensenként és országonként is változik erről bővebben itt tájékozódhat. Az persze már más lapra tartozik, hogy a férfiak hajlamosak kissé meghosszabbítani a saját méretüket — természetesen csak szóban általában.

A blog követése Facebookon.

Pénisz másképp Hogyan kell helyesen lemérni a péniszed? Neked mekkora?