A világtörténelem legundorítóbb tortái, amiket még Rubint Réka se tudna igazolni

Pénisz torta

Tartalom

  Brecz Judit Egy teljesen megbocsájtható anyai baki - de sajnos nem lehet nem röhögni rajta egy nagyon jóízűt.

  azonnali erekciós receptek milyen volt a legjobb a pénisz

  Pénisz alakú tésztát vett a fiatal anyuka két kisgyerekének - véletlen. A 24 éves brit anyuka, Rebecca mit sem sejtett, amikor szokásos bevásárlásánál, aminél Ava, 3 éves kislányai is jelen volt, kosarába helyezte azt a zacskó száraztésztát, amiért Ava könyörgött, mondván, milyen cuki "mosolygós smiley alakú. Ez nem smiley, és még pénisz torta nem is mosolyog.

  Szóval az anya megvette a tésztát, megfőzte, leültette a két kislányát enni, majd ráeszmélt: ezek bizony apró falloszok, hímtagok, mondjuk ki, péniszek. Az, hogy kinek jutott eszébe ezen piaci rés betöltése, más kérdés, bár mi nem vagyunk prűdek, és innen üdvözöljük az illetőt, de azért ez egy pénisz torta mellényúlás a kisgyerekek tekintetében, tény.

  ha a pénisz le van döntve elveszett erekció hogyan kell kezelni

  Ezt láttad? Így kell tésztát főzni Gordon Ramsay szerint! A 24 éves fiatal anya gyorsan posztolta is Facebook-jára a valljuk be igen vicces esetet, ami számára is meglepően hatalmas számú lájkot és pénisz torta generált - az ilyenkor elkerülhetetlen kötekedő trollok pedig szintén beindultak.

  erekciós injekció fájdalom az erekció során a has alsó részén

  Azt kifogásolták, hogy mégis hogy lehet, hogy csak egy tál főtt tésztát kapnak ezek a szegény gyerekek. Rebecca válaszolt a vádakra, miszerint megnyugodhatnak, igenis kiegyensúlyozott az étrendjük, köszöni szépen a vad anyák kioktatását - írja a Munchies.

  pénisz a női lábon rossz erekciós tünetek

  Íme az eredeti Facebook-bejegyzés: Mi azért köszönjük a témát, bár valóban nem lehet vicces, mikor a gyerek ténylegesen rákérdez, hogy akkor most mit is ábrázol ez az "arcocska" Ha már tészta:.